Tech CxO as a Service

Tech CxO as a Service

Fractional hiring

Senior professionals, tijdelijk en in deeltijd beschikbaar 'as a service'. Vanaf een dagdeel per week. Praktisch altijd met impact op C-level.

Want heb je permanent behoefte aan een Chief x (Technology / Strategy / Information / Security / Innovation) Officer? Of een Senior Professional die specialist is binnen een specifiek vakgebied - waardoor je enorme tijdwinst boekt omdat degene de weg al 10 keer eerder heeft bewandeld (denk bijvoorbeeld aan ISO trajecten, Contract & Leverancier Management, zaken rondom Risk & Compliance of Architectuur vraagstukken)?

Wij geloven - en krijgen dat steeds vaker ook bevestigd van onze opdrachtgevers - dat die permanente behoefte er voor veel organisaties helemaal niet is. Zeker wanneer de specifieke taken afwijken van de core-business van je organisatie, waarbij kennis-, kunde- en/of capaciteitsgebrek veelgehoorde thema's zijn.

Work_7

Image by jcomp on Freepik

Typische rollen

Chief Technology Officer

Chief Innovation Officer

Chief Strategy Officer

Demand / Delivery Manager

Program Lead / Manager

Project Lead / Manager

Enterprise Architect

Tech Strategist / Architect

Security Officer

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wel die second opinion of tech review laten uitvoeren. Wel externe expertise laten aanhaken op je complexe tech vraagstukken. Waarbij je iemand aan tafel wenst die jouw uitdagingen niet uit het oog verliest en samen met jou de belangen van jouw organisatie behartigd.

En dat is precies wat we doen. Op basis van je vraag gaan we met elkaar in gesprek. Om daarin met elkaar scenario's te ontwikkelen en samen te bepalen hoe en waarmee we direct impact kunnen maken voor jouw organisatie.

Hoe werkt het?

Tech CxO as a Service kan al vanaf een dagdeel per maand. Dat klinkt weinig en dat is het in de praktijk vaak ook. Het ligt natuurlijk hoofdzakelijk aan het vraagstuk wat op tafel ligt. En dan kan het per week of maand vaak ook nog enorm verschillen.

Dus in veel gevallen past een paar dagen of dagdelen per maand prima op de vraag. En soms (tijdelijk) toch een paar dagen per week.

We vormen nu een groep met senior professionals, die elkaar hebben gevonden op basis van 'common minds'. We delen dezelfde normen en waarden en staan met elkaar voor kwaliteit en vakmanschap.

Ervaring in de sectoren

Zorg

Bouw & Engineering

Financieel (Verzekeringen)